Povesti de Vanzator, Sfaturi pentru Fermieri

Un agent de vanzari rupe tacerea.Lucruri nespuse care se intampla cand cumparati un produs de la dealeri

Stiati ca dealerii nu vand doar un produs si ca dupa ce ati horatat sa cumparati o armata de oameni pun la cale un plan bine pus la punct pentru ca totul sa decurga ….normal?

De la inceputul anului m-am apucat sa scriu .Si in fiecare zi ma documentez cum sa scriu sa fiu cat mai aproape de dumneavoastra.Titlul articolului este pasul 1 si cel mai important in a atrage audienta.De aici acest titlu demn de gazetele de scandal.Daca titlul va aduce mai aproape ramane de vazut.

Lasand deoparte cliseele de marketing online , tin sa va povestesc cum se vede o vanzare prin ochi de vanzator.Nimic neadevarat in titlu , parol!

Companiile nu vand doar produse, ci un set intreg de servicii de care beneficiati inca de la semnarea contractului.

Dupa ce v-ati dat acordul pentru achizitie vanzatorul comunica companiei sa se blocheze utilajul in stoc pentru a nu fi ofertat altui client.Urmeaza contractul care este intocmit de companie.Daca se opteaza pentru achitarea contravalorii prin finantatori , o persoana dedicata ia legatura cu un finantator , strange documente, se asigura ca ajung la finantator si urmareste indeaproape pana la cel mai mic detaliu pentru a se asigura ca nu scapa nimic important ce ar putea intarzia raspunsul bancii ( documente lipsa, documente suplimentare la cerere). Dupa aprobare intra in peisaj un coleg de la logistica, care organizeaza transportul catre dumneavoastra.El trebuie sa fie mai exact ca un ceas elvetian…ora si data livrarii este extrem de importanta , in special in cazul in care pentru ca utilajul dvs sa puna piciorul in ferma este nevoie de macara, incarcator telescopic , etc.

Daca ceasul elvetian are o data si o ora fixa , o echipa de tehnicieni verifica in timp util ca utilajul este ok si conform alegerii dvs.( accesorii, optiuni, etc). Tot departamentul tehnic isi ia in calcul prezenta la livrare si punerea in functiune.Povestea continua cu serviciile aftersales care au grija sa mentina utilajul in stare optima de functionare.La acest capitol intra reviiziile la intervalul recomandat de producator , interventiile in perioada de garantie si lista poate continua.

Dand deoparte spiritul de gluma din prima parte a articolului va asigur ca toti cei implicati trateaza subiectul cu seriozitate maxima.Indiferent de culoare , respect pentru ceea ce faceti!

Bineinteles ca sunt mai multe de povestit despre ce se intampla dupa ce v-ati hotarat la un produs , imi cer scuze fata de cei pe care i-am omis, dar multe se intampla departe de ochii vanzatorului, el fiind in continua dezvoltare de noi vanzari.Cu Stima, Marian Martinescu

Accesati pagina de Blog pentru mai multe articole interesante https://mmartinescu.wordpress.com/blog/

Standard

Un gând despre „Un agent de vanzari rupe tacerea.Lucruri nespuse care se intampla cand cumparati un produs de la dealeri

  1. Pingback: Stai, unde pleci Vasile? | Blog de Vanzator

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s