Povesti de Vanzator

Vanzatorii si zodia

.

Vărsător

(20 ianuarie-18 februarie)

Ca Vărsător, probabil că ești amabil, prietenos și generos. Este minunat, iar aceste caracteristici vă vor ajuta enorm în vânzări! Dar trebuie să fii atent să nu lași politețea să-ți împiedice tranzacțiile. Asigurați-vă că rămâneți direct și la obiect. Și mai ales, fii atent pentru a te asigura că nu faci promisiuni pe care nu le poți ține. În plus, asigurați-vă că priviți vânzările ca pe o carieră axată pe soluții – ajutați oamenii, chiar dacă nu o văd la început!

.

Pești

(19 februarie-20 martie)

Probabil că ați intrat în vânzări pentru că ați auzit de potențialul nesfârșit și de oportunitățile uimitoare pe care le-ați avea. Pentru tine, cerul este limita, deoarece nu încetezi niciodată să visezi să ajungi în vârf. Nu uitați însă că lucrurile bune necesită timp. Nu totul va fi curcubeu și soare și asta e ok! Dacă vreti sa obține cu adevărat o poziție executivă, trebuie să munciti.

.

Berbec

(21 martie-19 aprilie)

Personalitatea ta neînfricată te face o potrivire perfectă pentru vânzări. Nu vă este frică să va retrageti atunci când cineva spune că nu este interesat. Managerul dvs. probabil vă oferă toate oportunitatile pe care nu crede că altcineva le poate încheia. Adori o provocare bună și te plictisești fără una. Dar asigurați-vă că nu vă asumați prea multe riscuri. Mai aveți câtiva asi in maneca care sunt un lucru sigur.

.

Taur

(20 aprilie-20 mai)

Ah, puternicul Taur. Sunteți probabil un lider natural și, indiferent dacă sunteți în prezent un nou reprezentant de vânzări sau un director la compania dvs., oamenii vă caută sfaturi. Nu pierdeți niciodată un termen limită și sunteți întotdeauna în topul numărului dvs. Dar, s-ar putea să faci un pic prea mult pentru ceilalți. Luați ceva timp să vă concentrați asupra dvs. în fiecare zi și poate chiar să încercați o meditație blândă.

.

Gemeni

(21 mai-20 iunie)

În calitate de Gemeni, sunteți un agent de vânzări incredibil de versatil, care poate reuși într-o gamă largă de cariere de vânzări diferite. Vă adaptați cu ușurință la situații noi, iar potențialii dvs. vă vor găsi extrem de ușor de vorbit. Construirea de relații vine în mod natural pentru tine. Dar, s-ar putea să aveți tendința de a nu rămâne în același loc prea mult timp. Lucrurile bune necesită timp, așa că nu treceți doar de la un job de vânzări la jaltul fără a obține cu adevărat o impresie bună pentru el.

.

Rac

(21 iunie-22 iulie)

Sunteți probabil o persoană blândă și sensibilă, care se bucură de timpul său singur. Amestecarea acestor calitati într-o carieră de vânzări ar putea părea greoaie la început, dar orice rac din vânzări știe că a fi un pic introvertit poate avea beneficiile sale. Este probabil ca oamenii să vă vadă ca fiind extrem de demn de încredere, ceea ce ii face mult mai predispus să vă cumpere produsul. Dar, s-ar putea să vă fie greu să vă confruntați cu respingerea. Asigurați-vă că nu luați aceste vanzarile pierdute sau clientii dificili prea in serios.

.

Leu

(23 iulie-22 august)

Ca Leu, există șanse mari să devii exact tipul de agent de vânzări de care are nevoie fiecare client in parte. Știți exact ce ton să luați și limbajul corpului corect pentru fiecare interacțiune. În plus, probabil că nu vă lipsește încrederea. Cu toate acestea, asigurați-vă că păreți în continuare cu picioarele pe pământ pentru clienții dvs. și mergeți mai departe pentru a părea mai autentic. Lăsați-vă puțin garda jos data viitoare când beti o cafea cu un client.

.

Fecioara

(23 august – 22 septembrie)

În calitate de Fecioară, probabil că ai intrat în vânzări pentru că știai că poți face o diferență reală cu cariera ta. Ești vorba despre a ajuta oamenii și de a oferi soluții. Întreaga dvs. echipă știe că se poate adresa la dvs. pentru asistență. De asemenea, este probabil să fiți găsit în munca voluntară cam în fiecare weekend. Dar, nu te lăsa să te arzi ajutând pe toată lumea din jurul tău. Asigurați-vă că vă atingeți propriile obiective înainte de a da o mână de ajutor altora.

.

Balanță

(23 septembrie – 22 octombrie)

Fiecare echipă de vânzări are nevoie de o Balanță. Probabil că sunteți un excelent mediator și știți exact cum să rezolvați conflictul care apare la o echipă de vânzări. Acest lucru vă face să vă potriviți natural ca lider de vânzări, așa că ajungeți la stele! Dar asigurați-vă că dezvoltați abilitățile necesare pentru a încheia tranzacțiile și nu vă fie teamă să continuați să convingeti un client nehotarat pentru a vă achiziționa produsul.

.

Scorpion

(23 octombrie – 21 noiembrie)

Aproape toată lumea știe că Scorpionii sunt oameni încăpățânați și pasionați. Asigurați-vă că utilizați acest lucru în avantajul dvs. atunci când aveți de încheiat o afacere! În cea mai mare parte, ai întotdeauna puterea de convingere de partea ta și știi cum să-l convingi chiar și pe cel mai dificil cumpărător de care au nevoie de produsul tău. Totuși, un singur avertisment: invata sa accepti ca nu toata lumea cumpara. Dacă produsul nu este potrivit sau nu se incadreaza in buget, renuntati la vanzare si mergeti mai departe.

.

Săgetător

(22 noiembrie – 21 decembrie)

Dacă cineva va face (aproape) imposibilul și va deveni miliardar prin cariera de vânzări, acela esti tu. Îți place să riști. Și, de cele mai multe ori, aceste riscuri dau roade. Dar, s-ar putea să aveți anumite momente în care chiar nu chiar. Dacă vă confruntați cu o scădere a vânzărilor, nu vă descurajați. Asigurați-vă că aveți întotdeauna niște bani pentru zile negre, astfel încât să puteți continua să vă asumați riscurile de care aveți nevoie pentru a reuși cu adevărat.

.

Capricorn

(22 decembrie-19 ianuarie)

Probabil aveți o strategie de vânzări destul de serioasă, fără prostii. Și, probabil că sunteți într-un tip de vânzări care recompensează acest tip de comportament. Acest lucru este minunat de cele mai multe ori, dar asigurați-vă că știți cum să vă lăsați mandria deoparte si sa abandonati o vanzare. Încercați să încorporați un pic de umor în tehnica dvs. de vânzare. În plus, asigurați-vă că spuneți da băuturilor după lucru cu colegii dvs. din când în când – este bine pentru dvs.

Articol preluat spiro. ai

Standard

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s