Clientii spun adesea fix ce vor sa cumpere. Dragi vanzatori, viteza informatiei , a internetului ne-a depasit de mult.
Clientul este informat despre tot ce inseamna produsul tau, stie de la clientii deja existenti ce inseamna compania ta in piata. Are informatii foarte precise despre ce inseamna produs, service, piese de schimb, preturi. Ba chiar poate sa te compare cu concurenta de unul singur. Iti da o comanda ferma inainte sa deschizi gura.
Ce-i de facut?
Un singur lucru mai poti face, ca sa nu ajungi doar unul care preia comanda.
Ceea ce lipseste in furtuna asta de informatii este un ajutor in a gasi o solutie optima din punct de vedere tehnic si financiar pe masura clientului.
Se stie ca la implemeturi pe internet gasim puterile recomandate, dar nu toti avem acelasi tip de sol, nu toti avem aceleasi dealuri.
Ceea ce afla de la alt fermier nu este obligatoriu general valabil. Fiecare ferma are specificul ei, nu toate au aceleasi utilaje sau acelasi tip de sol. De exemplu, intre un fermier care foloseste gps, cartate, etc, si unul care nu, deja avem niste diferente de buget pentru investitie.
La combine, pe cate site la producatori, ati vazut o suprafata recomandata pe care o poate sustine combina?
Tu poti recomanda un produs, ajutandu-l sa nu faca investitii cu masura. Vecinul are o combina in 6 caisori de care este multumit, are pret, are si beneficii, ca doar de aia a ales culoarea respectiva, dar clientul de fapt are 100 de hectare si vrea mare ca “ din mare faci mic , dar din mic mare niciodata” si munceste 5 ani pentru “ fiare”.
Aici poti deveni mai mult decat cel care preia comanda.
Numele meu este Martinescu si cred ca inca putem fi consultanti de vanzari.