Povesti de Vanzator

Drajna, judetul Calarasi. Intr-o locatie unde se odihnesc cateva tractoare si combine vechi alaturi de implementuri noi noute gata de livrare.

Apare un coleg tanar , 25 de ani , un “copil” in ale vanzarilor , un pic agitat , trebuia sa apara un client sa vada un combinator .

Deschide laptopul pe repede inainte si verifica daca nu este rezevata seria celui din locatie.” Nu e nici o rezervare “ se bucura cu voce tare .

Apare clientul si il insoteste pe acesta la combinatorul din stoc.Imi iau geaca si ies dupa el , hotarat sa-l sustin in incercarea lui de a vinde.

Ii gasesc la combinatorul cu pricina si incepe prezentarea . Era un combinator cu un cadru solid care avea sa-si faca treaba bine in ferma clientului. A raspuns la toate obiectiile clientui care au venit dupa o discutie “ prieteneasca” . Vreme de 20 de minute am schimbat impresii despre agricultura si utilaje.

La plecare “ copilul” a pus o intrebare pe care multi oameni mari in ale vanzarilor uita sa o puna “ Va sun luni pentru un raspuns ? “. L-am felicitat pentru un prim pas catre un viitor vanzator bun si l-am asigurat ca este pe drumul cel bun .

Nu conteaza daca vinde sau nu acum , important cu adevarat este sa persevereze. Curand va veni momentul cand va fi pomenit de vanzatorii concurentei de pe zona ca “cel care mi-a suflat vanzarea”,

Pentru a ridica miza , m-am decis sa vi-l prezint de pe acum. El este Cristi Manole , un “ copil” intr-o lume a vanzarilor plina de oameni mari , intreaba de sanatate zilnic fermieri din ialomita si buzau.

Un copil intr-o lume a vanzatorilor de utilaje plina de oameni mari

Notă

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s