Povesti de Vanzator

O eroina intr-o lume a vanzatorilor de utilaje plina de super eroi

Aveti o colega legista care in orice legat de munca va pune sa respectati procedura? Eu am avut , despre ea povestesc in acest material.

Intr-o lume a vanzatorilor de utilaje , acesti rechini sentimentali , super eroi care aduc in curtea fermierilor din Romania utilaje din strainatate de milioane de euro, atunci cand vine vorba de documentatie sau decont vor intotdeauna sa o ia pe scurtatura , exista o colega care spune nu oricarui super erou.

Pentru ea totul se face dupa o procedura , o ordine logica si nu exista scurtaturi. Ba chiar se cearta cu tine , cu toate ca initial ati stat la povesti la o cafea despre viata de vanzator.

Un vanzator bun stie ce are de facut atunci cand trebuie sa faca un decont , cand trebuie sa ceara o factura fiscala pentru un contract , doar ca vrea “repede “. El este intotdeauna sa fuga. Pentru el este cu adevarat important sa vanda , nu sa faca hartii. Doar ca colega ii arata ce este important pentru ea , “procedura “.

Ne suparam dar ne trece , invatam ca atunci cand esti aglomerat si ai mai multe lucruri de facut trebuie sa la faci pe toate ca la carte.

Intr-o zi de martie , apari la birou cu un martisor, semn ca ai inteles de ce nu cedeaza la rugamintile tale de a sari peste documentatie , ca le aduci tu “ mai tarziu “. Si daca un vanzator nu stie sa ceara un favor..nimeni nu stie.

Pe langa martisor , scapa un “multumesc “ printre dinti , nu te costa nimic, dar nici nu spera ca data viitoare va fi mai usor. Totul se intampla dupa niste reguli stricte sau nu se mai intampla deloc.

Degeaba incercati cu o ciocolata sau cu o remarca “ ce bine iti sta culoarea rosie “. Va spun din experienta.

Pentru ca pot spune ca am cunoscut o legista, care rezista super eroilor din vanzari amatori de “ scurtaturi “ cand vine vorba de hartogaraie , ii multumesc Cristinei Bala , o eroina intr-o lume a vanzatorilor plina de super eroi.

Standard

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s