Povesti de Vanzator

O mana de oameni

O zi de vineri ca toate celelalte dar cu o dimineata de cosmar

Ajung la birou si povestesc colegilor cosmarul avut despre o combina pierduta. Pentru cei care nu au vizitat sediul din Bucuresti va spun ca are 2 etaje.Parterul este pentru comercial, locul de unde pleaca contractele catre clienti,after sales si piese ,unde zilnic se gasesc solutii la tot felul de probleme , etajul 1 are 1 sala de sedinte si 2 birouri mari pentru manageri pe masura , iar la etajul 2 sunt colegii care aseaza “ cifrele” in contabilitate intr-un mod in care noi oamenii de rand sa le intelegem alaturi de cei care se asigura ca rotile masinilor care ne poarta catre clienti se invart si cei care inarmeaza vanzatorii cu o sumedenie de detalii tehnice despre produse

Povestesc celor de la parter si urc mai sus 1 etaj. Cei 2 manageri discutau matinal despre ce se poate imbunatati . Au usa larg deschisa , drept pentru care imi permit sa-i intrerup , iar ei cantaresc cosmarul meu si ma asigura ca in viata de vanzator intalnesti si tranzactii pierdute. Apoi urc si la etajul 2 unde colegii cu “ cifrele” imi dau rapid o solutie. “Viseaza ca ai vandut una si iesi pe zero”.

Plin de pozitivitate ma reintorc la parter unde de altfel este si biroul meu.

Un coleg ma intreaba daca doresc o cafea. Nu refuz si o savuram afara cu o poveste despre pataniile sale cand monta o centrala termica de apartament.

Pentru cei care vad compania de afara impartasesc din experienta mea.

Poate ca nu toate problemele isi pot gasi rezolvarea pe loc dar va asigur ca solutia vine mult mai rapid cand dai de o mana de oameni intr-o cladire cu usile larg deschise.

Daca intalniti prin tara un sediu de-al nostru, va invit la o cafea la General Leasing , veti gasi o mana de oameni intr-o cladire cu usile larg deschise .

Standard

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s