Povesti de Vanzator

Vanzator in pandemie

Pandemia a schimbat totul in jurul nostru.Ne-a luat bucuria de a ne strange in brate parintii , ne-a spulberat magia revenirii acasa de la munca atunci cand ne obisnuisem ca din hol sa fim asaltati de copilul care ne sarea in brate. “Pastreaza distanta si spala-te pe maini” au inlocuit “ sa fi cuminte “ cel pe care -l spuneai copilului cand pleca la scoala.

”Pastreaza distanta” si-a pus amprenta si in relatia cu vecinul, da ala care intotdeauna te-a ajutat cand ai avut nevoie.

Lumea toata ia distanta , clientii stau la 3 m , masca impiedica zambetul sa mai fie contagios . Devenim din ce in ce mai absenti din viata de zi cu zi a clientilor nostrii.

Nu ne putem opri pur si simplu. Pandemia nu este o scuza.

Tu, Vanzatorule ,Fa un pas in fata !!

Trebuie sa intelegi ca esti dator sa fii cel mai bun, ca trebuie sa te adaptezi, sa inveti sa comunici cu absolut toate uneltele disponibile.

Bataliile nu au fost niciodata castigate de cei care au stat pe margine. Prezenta ta in piata nu trebuie sa scape neobservata.

Fa un pas in fata !!

Inroseste telefonul , pentru ca de la distanta este foarte probabil sa nu afli cand un client are nevoie de tine.

Exploateaza la maxim online-ul. Cu tot ce are el bun sau mai putin bun.

Ai ceva de spus, fa un pas in fata !!

Facebook, twitter si alte minuni taxeaza pe cei care tac si premiaza pe cei care ies in evidenta.E ca si cum ai pierde o tranzactie la care nu ai ajuns. Numai ca in cazul de fata vei pierde de 10 ori mai mult.

Foloseste online-ul ca sa iei feedback despre cum va merge piata, vezi pe grupurile de facebook care sunt problemele care ard , pune cap la cap toate ofertele din piata si gaseste explicatia la “ de ce sa cumperi de la mine?”.Si apoi ..

Fa un pas in fata !!

Adauga un comentariu in online oriunde ai o parere. S-a dus vremea cand de nicaieri apareai la un client in ferma si vindeai un tractor doar pentru ca nu ajungea concurenta.

Vrei sa supravietuiesti? Fa un pas in fata !!

Nimeni nu mai cumpara de la un vanzator de care nu a auzit.

Te-am trezit? Fa un pas in fata !!

Nu uita alfabetul incepe cu un A . Atrage atentia!

Poza cu sunca reprezinta varianta cea mai probabila daca nu te adaptezi, consumi din sunca stransa in perioada de normalitate ..inca 1 an de acum incolo. Si apoi ce faci?

Nu esti de acord cu mine ? Fa un pas in fata !!

Standard

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s