Povesti de Vanzator

Draga Vanzatorule,iti mai amintesti primul client?Dar prima combina vanduta?

Inceput de februarie 2011 ,zona alocata Calarasi.Plecam unde vedeam cu ochii, numai sa nu ma prinda sefu la birou sa ma intrebe daca am vandut ceva, ca toti incepatorii de altfel.

Pe drumul de la Calarasi catre Fetesti sun dintr-o lista printata un fermier.Raspunde si este de acord sa stea de vorba cu mine.Al 3-lea din 30 de telefoane in ziua respectiva.

Ajung acasa la dansul si ne apucam de vorbit despre combine.Aici recunosc , mai mult dansul a vorbit , experienta mea in agricole find de aproximativ 3 luni.Avea pe masa o oferta de la concurenta.

Aveam ceva in plus la pret dar si la beneficii. Un heder vario impotriva unei extensii de rapita care trebuia montata si demontata.Cam asta a fost punctul culminant al discutiei. Am explicat diferenta de pret si am avut amandoi acelasi vis, o combina nou nouta. Restul discutiei pana la momentul despartirii , multe povesti si multa voie buna.Un client ca dansul , asa explozie de pozitivitate mai rar sa intalnesti.

Prima combina vanduta si primul dosar de finantare IKB al subsemnatului. Clientul era cu teama de finantator, nu se putea vedea cu combina in curte de frica unui refuz la finantare .I-am spus clientului “Nu-ti fa griji , trebuie sa iasa finantarea, suntem amandoi in aceeasi barca.”Si am ramas in aceeasi barca cativa ani buni,cu cateva tractoare si inca o combina.

Primul zbor cu avionul l-am avut impreuna , cu aceeasi incredere ca aterizam intregi,doar eram in “aceeasi barca”. Pun o poza dupa aterizare pentru a va asigura ca am atins cu brio pamantul Austriei.

Inca suntem in aceeasi barca chiar daca nu in postura vanzator – comparator.

Mai bine mai tarziu decat niciodata.Dupa 10 ani iti multumesc pentru increderea acordata unui “junior”.

Te salut , prieten COCO de la Jegalia!

.

Standard

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s