Povesti de Vanzator

Vanzator legendar vs junior

Stimati spectatori, in aceasta zi , avem o confruntare pe viata si pe moarte, un junior infrunta o legenda a vanzarilor.

Un junior se intalneste in piata, la un fermier cu o oferta din partea unei legende a vanzarilor.Acesta din urma, om demn de toata stima , cu o experienta in vanzari cel putin de aceeasi varsta cu juniorul.

Ajung la un fermier plin de ..alta culoare.Salut prin ferma si intru la dansul, cu 3 pliante in mana ..campania de recoltat la porumb batea la usa. Spun de ce am venit si de unde sunt ..

Fermierul cu ochii intr-o oferta de alta culoare ma expediaza in timp ce raspunde la telefon folosind cunoscuta fraza” lasa pliantele , ma uit si te sun eu daca e ceva”. Din salutul telefonic mi-am dat seama ca vorbea cu “concurenta”.Probabil despre oferta de pe birou. Tare as fi vrut sa aud cum isi sustine o oferta un vanzator legendar.

Salut respectuos si ies afara.Afara ma bag in vorba cu cativa angajati care lucrau la un culegator de porumb.”Merge treaba?” .”Nu prea “ a raspuns unul dintre ei.Am povestit vreme de 15 minute despre culegator, combina si viata la ferma.

La un moment dat iese val vartej din birou administratorul tintit catre mine.Nu stiam dupa care mecanizator sa ma ascund, gandeam ca prezenta mea in ferma il deranjeaza.

Se opreste, isi aprinde o tigara si imi spune” culegatoare ai? Ca domnu’ inginer de la “concurenta” vrea sa imi bage pe gat o combina noua si 2 culegatoare.A uitat ca acum 3 ani mi l-a dat pe asta care-mi face numa necazuri.In 3 ani nici nu s-a deranjat sa vina pana aici, daramite sa-mi dea o solutie. “

Am” , am raspuns in timp ce ma indreptam spre masina sa mai iau un pliant.Si astfel am adaugat 29.000 de euro la target.

Sfat pentru juniori ..orice legenda poate fi invinsa.Doar sa ai produsul potrivit la timpul potrivit.Stai intre fermieri ca sigur vei vinde.

Cat despre legende , pana si ISUS a coborat pe pamant.Mai trageti din cand in cand in piept aer de ferma ca altfel un junior cu experienta considerabil mai mica va face de petrecanie.Respect legendelor care inca se plimba printre fermieri.

Standard

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s