Sfaturi pentru Fermieri

De ce nu e bine sa lasam adblue in rezervorul combinei peste iarna sau cum sa aflam cat costa o pompa de adblue .Update 17 ianuarie cu recomandarea producatorului

Odata ce ai achizitionat un utilaj cu adblue in ferma presupun ca te-ai apucat de citit sa vezi ce face , cum face si de ce are adblue combina sau tractorul tau.Insa destul de des am intalnit fermieri care sunt impotriva sistemului adblue .Si cum rezolvarea obiectiilor se face ca la carte , intreband pas cu pas pana ajungem la problema reala , am aflat ca o parte din cei care sunt impotriva nu si-au facut temele …dar asta e alta poveste.Ceea ce abordez astazi este fix intrebarea de mai sus. Inainte sa raspundeti va pot spune ca solutia adblue  se cristalizeaza la -11 grade Celsius.In auto exista un sistem care incalzeste solutia in 20 de minute dupa pornirea motorului.Daca ai solutie cristalizata in rezervor acesta devine din nou lichid datorita incalzirii.Combina neavand acest sistem , solutia cristalizata poate ajunge sa defecteze pompa. Si astfel aflam cat costa o pompa de adblue.

Voi lasati adblue in rezervorul combinei iarna ?

Concluzia dupa 1 saptamana de la postare pe facebook

Multumita implicarii a 3 tehnicieni de service de la 3 branduri diferite ( va multumesc pe aceasta cale) am tras urmatoarea concluzie la postarea de mai sus.

Producatorii recomanda pe perioada iernii sa rămână ad blue in combină minim 30% din rezervor și obligatoriu schimbat în primăvară.

Accesati pagina de Blog pentru mai multe articole interesante https://mmartinescu.wordpress.com/blog/

Standard

Lasă un răspuns

Te rog autentifică-te folosind una dintre aceste metode pentru a publica un comentariu:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s